Katarzyna Kaczorowska

Jak nie marnować jedzenia, czyli nasz domowy recykling

Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję” , prezentuje ciasto z cukinii i czekolady Fot. materiały prasowe Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję” , prezentuje ciasto z cukinii i czekolady

Katarzyna Kaczorowska

- Milion osiemset tysięcy ludzi w Polsce ma problem z tym, żeby codzienne zjeść ciepły posiłek - mówi Sylwia Majcher, autorka książki „Gotuję, nie marnuję”.

Zaczęłaś pisać kulinarnego bloga, bo?
Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna: Bardzo dużo podróżowałam i dużo przywoziłam różnych przepisów. Dzieliłam się opowieściami ze znajomymi, aż zaczęli prosić o te przepisy. Dawałam je, czasem zapominałam, aż dojrzałam do tego, że jak je wrzucę w jedno miejsce, to każdy będzie mógł z nich skorzystać.

Sylwia Majcher, dziennikarka TVN, blogerka kulinarna zdradza, dlaczego zaczęła pisać bloga o tym, jak nie marnować jedzenia. Przytacza poruszające wydarzenia i dane. 

Artykuł dostępny wyłącznie dla prenumeratorów

  • dostęp do wszystkich treści Polski,
  • codzienne wydanie Polski,
  • artykuły, reportaże, wywiady i multimedia,
  • co tydzień nowy numer Ekstra Magazynu.
Kup dostęp
Masz już konto? Zaloguj się
Katarzyna Kaczorowska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2023 Polska Press Sp. z o.o.